Brookhaven Halloween Update | Kemas kini akan dilakukan seperti berikut. |

Roblox adalah permainan terkenal, dan telah dinamakan sebagai permainan video paling popular. Roblox menawarkan pelbagai jenis permainan yang direka oleh pengguna permainan lain dan inilah yang menyatukan orang dalam satu platform.

Bukan rahsia lagi bahawa permainan Roblox mendapat banyak penerimaan di seluruh dunia dan Brookheaven Halloween adalah salah satu permainan Roblox. Pada masa ini, Brookhaven Halloween Update tersedia. keluar, dan ia popular. Kumpulan orang yang sama berasal dari Australia, Kanada dan juga Jerman, United Kingdom, Jerman dan Amerika Syarikat berminat dan ingin mengetahui keseluruhannya.

Mengenai BrookhavenHalloween:
Brookheaven adalah permainan main peranan dalam talian yang diciptakan pada tahun 2020. Permainan ini mempunyai pelbagai tempat, struktur, dan bangunan di mana anda dapat menemukan banyak kedai, sekolah, ruang bermain, dan juga lokasi rahsia. Permainan ini menyeronokkan, menghiburkan dan anda boleh membeli pelbagai ciri dan barang lain menggunakan mata wang permainan.

Permainan ini popular di kalangan anak muda yang menjangkakan kemas kini Halloween Brookhaven yang baru. Permainan Brookheaven telah mendapat banyak populariti hingga tahun 2021. Terdapat lebih dari 500 ribu pemain yang mengambil bahagian di dalamnya setiap hari.

Sorotan Permainan BrookhavenHalloween:
Pemain boleh mendapatkan rumah dan kenderaan yang benar-benar percuma dan tersedia untuk semua orang.

Para pemain mempunyai pelbagai pilihan ketika memilih kediaman, kenderaan dan tempat mereka.
Mereka dapat mengubah dan mengembangkan keperibadian mereka menjadi seperti yang mereka mahukan.
Berbual dengan orang lain dan merancang avatar anda sendiri.
Mereka boleh memandu kereta pilihan mereka atau menghiasi kediaman mereka, dan membuat rakan baru dan banyak lagi.
Anda boleh menemui lokasi tersembunyi di peta.
Kemas kini BrookhavenHalloween:
Musim Halloween semakin hampir, pembangun Brookhavengame telah membuat beberapa penyesuaian dengan pengenalan kemas kini pada permainan. Sebagai tambahan, untuk kemas kini, terdapat ganjaran yang menarik banyak anak muda untuk bermain di peringkat yang lebih tinggi.

Kemas kini akan dilakukan seperti berikut.

Terdapat rumah bertema Halloween yang bertema Halloween yang kelihatan menakutkan, dan kanak-kanak boleh bermain di sini.
Peta permainan menunjukkan semua perubahan dan memudahkan pemain memilih.
Permainan ini juga merangkumi Candy Corn Hunt dengan mana pemain dapat mengumpulkan gula-gula jagung dari tempat yang berbeza. Terdapat 40 biji gula-gula.
Di Brooklyn, kemas kini Halloween untuk Pemain Brookhaven dapat memperoleh ganjaran yang dapat mereka gunakan dalam permainan peranan mereka dalam pelbagai peringkat memburu.
Ia juga mempunyai mod baru dengan Gun dan mod penembakannya hanya tersedia untuk peranti mudah alih.
Terdapat pelbagai pakaian Halloween, zon seram dan lain-lain.
Anda juga boleh menghentikan carian dengan hanya mengklik di kaunter gula-gula di skrin anda.
Kami telah menemui banyak sembang media sosial, video YouTube, dan cerita mengenai Pembaruan Halloween Brookheaven. Sebilangan besar orang menantikan majlis itu. Untuk mengetahui lebih banyak maklumat, lawati pautan ini.

Keputusan Akhir:
Setelah membincangkan Kemas kini Halloween Brookhaven Kami dapat menyimpulkan bahawa banyak ciri menyeramkan yang termasuk dalam permainan menarik banyak pemain, terutama perburuan Candy Corn yang terkenal. Kemas kini kini tersedia. Pengguna boleh menggunakan permainan di pelbagai platform. Sudahkah anda mencuba perubahan Brookheaven baru? Sekiranya ya, beritahu kami pengalaman anda bermain permainan dengan kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gamig Tips

Wordle 2 New York Times – ( march 2022 ) What exactly is Wordle?

This article examines the famous Wordle 2. New York Times query regarding two possible answers to one Wordle. Have you noticed columns and rows of grey and green block on the social networks? You’ve probably been familiar with the viral word-matching game Wordle when you’ve been on social media in recent times. It’s an online game in which […]

Read More
Gamig Tips

Sweardle Wordle – ( march 2022 ) The Sweardle Story

This article we’ve described everything you need to know regarding Sweardle Wordle. Sweardle Wordle. Learn the whole article to learn more everything you need to know about Sweardle. It is no wonder that the Worlde Game has discovered a huge popularity in a matter of a single evening. If you’re a lover of the Wordle game and wish […]

Read More
Gamig Tips

Sedordle Wordle – ( march 2022 ) Tips for winning in the Sedordle Game!

Hit this link and find a wealth of details, including the guidelines for the Sedordle Wordle, in all detail. The game is like Wordle, a game. It aids players to solve the problem of data. Do you want to know the tricks for solving this problem? Have you ever played the wordle before? When you begin playing the game discover […]

Read More