Pokemon Celebrations Price List -Pokemon Trading

Dit artikel geeft een grondige uitleg over deze prijs van de Pokemon Celebrations List en de reden voor de oprichting ervan.

Ben je dol op het spelen van de Pokemon Trading Card Game? Ben je geïnteresseerd in het maken van je eigen verzameling kaarten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Het is een verzamelspel voor kaarten gebaseerd op de Pokemon-franchise. De game heeft vanaf maart 2021 meer dan 34,1 miljard kaarten verkocht in Canada en Australië, de Verenigde Staten, Australië en Nederland en ook in het Verenigd Koninkrijk. In dit artikel zullen we de details van de prijslijsten van Pokémon Celebrations in meer detail.

Laten we beginnen met een korte erkenning ervan!

Wat is Pokémon precies?
De Pokemon Corporation, een bedrijf dat eigendom is van Nintendo, Game Freak, & Creatures, is verantwoordelijk voor het beheer van de Japanse eigendommen van de games Pokemon. Satoshi Tajiri creëerde de show in 1996. De show is gebaseerd op denkbeeldige wezens die bekend staan ​​onder de naam ‘Pokemon’. Mensen, Pokemon Trainers genaamd, verzamelen en creëren Pokemon om tegen andere Pokemon te spelen om hun gasten te vermaken. De multimediacreaties van de show vinden plaats in de Pokemon-wereld. “Ik moet ze allemaal vangen!” is de Engelse slogan van de show. Er zijn momenteel meer dan 90 Pokemon-soorten. De show inspireerde ook een serie kinderboeken genaamd Pokemon Junior.

Voordat we het hebben over de prijzen voor Pokemon-vieringen, laten we het hebben over ruilspellen.

Meer over Pokemon Card Trading Game
Gamers nemen de rol aan van Pokemon-trainer en vechten tegen de Pokemon van hun tegenstander door hun Pokemon te gebruiken. Teams nemen Pokemon mee naar het veld en vallen de Pokemon van hun rivalen aan. Als een Pokemon geblesseerd is en wordt uitgeschakeld, wordt deze als uitgeschakeld verklaard. De persoon die de Pokemon heeft veroorzaakt, krijgt een prijskaart. De belangrijkste vereiste om te winnen is om alle zes de prijskaarten te winnen en dit is vaak het scenario. Andere strategieën om te winnen zijn onder meer het uitschakelen van alle Pokemon van je tegenstander op het veld totdat je niets meer over hebt.

De Pokemon Celebrations prijslijst
De Pokemon Celebrations Elite Trainer Box kostte op 8 oktober 2021 $ 50. Uit marktgegevens van StockX blijkt echter de populariteit van de set. Veel mensen zijn geïnteresseerd in dit stukje Pokemon-traditie. Voor degenen die echt gepassioneerd zijn door Pokemon, degenen die van Pokemon houden, zijn de 2x en 4x dozen het bekijken waard om de beste prijs te krijgen. Deze bulkaankopen vergroten niet alleen uw kansen om de gewenste kaarten te krijgen, maar helpen ook bij het bepalen van de kosten van uw kaartspel. StockX biedt echter ook 25% extra korting op de verkoopkosten voor de 4x en 2x Elite Trainer-boxen van vrijdag tot Maandag. Als gevolg hiervan heb je een grotere kans om er een te krijgen, omdat meer mensen hun weg zullen aanbieden.

Voor meer informatie over de prijs van de Pokemon Celebrations List, lees tot het einde.

Meer informatie over de Pokemon Celebrations List
Pokemon Celebrations verwijst naar enkele van de meest memorabele evenementen en personages uit het 25-jarige bestaan ​​van de franchise. Pokemon Celebrations biedt een beetje van alles. Er zijn twee subsets van 25 kaarten – het Celebrations pack en de Classic Collection. Zamazenta Flying Pikachu en Surfing Pikachu zijn slechts enkele van de personages uit de Celebrations-collectie, maar deze subset van klassieke kaarten is misschien wel de meest opvallende. Enkele van de beroemdste kaarten van Pokemon TCG zijn Charizard, Blastoise en Venasaur uit de originele Engelse basisset, die toegankelijk zijn in een bijna-replica.

Eindoordeel
We hebben geprobeerd kijkers te informeren over Pokemon en de prijslijst van Pokemon Celebrities zonder iets te verhullen. Koop het op Amazon en profiteer van deze unieke kans.

Heb je ooit Pokemon gekeken? Zo ja, deel dan wat je meest geliefde personage is in de reacties hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gamig Tips

Thospita Reviews | The Platform has negative aspects

Online shopping is the norm for everyone today. Do you think this is acceptable? Would you consider it to be a feasible choice? Do you trust the recently launched platform? How can you determine the authenticity of websites on the internet? Thus, this article is an unbiased effort to inform users of its United States-based platform that deals with carpets […]

Read More
Gamig Tips

Master Skin Editor for Roblox What’s the story about?

Are you interested in knowing more about how to use the Master Skin Editor available for Roblox as well as how users can access this on mobile devices. Scroll up and learn about it from the article below. Have you heard about the new skin editor being available for this Roblox game? You can learn more about it by […]

Read More
Gamig Tips

Roblox Avatar Update -About Roblox

This news is a finished knowledge towards the information on the Roblox game, which has given another transform into the component of Roblox Avatar Update 2021. With new meetings and game improvement procedures, new updates are given in the Roblox. The clients will have self-articulation and friends desires with adaptable decisions and night-time for playing […]

Read More